Agility závod " O Lyskou tlapku "

23.08.2012 21:44

    A je to za námi! :) V neděli 5. 8. 2012 jsme pořádali za podpory města Lysá nad Labem 1. neoficiální agility závody O Lyskou tlapku. Příprava začala už několik měsíců předem – vybráním termínu, vytvořením propozic, zahájením přihlašování, sháněním sponzorů a spoustou dalších věcí. Naštěstí se do přípravy zapojilo hodně lidí, takže vše probíhalo téměř hladce a žádné větší problémy či překážky se nevyskytly. Není se čemu divit, že kapacita závodu se naplnila neuvěřitelně rychle.

     Příprava samotného závodu začala již v sobotu, jednalo se hlavně o přípravu cen, ohraničení všech ploch pro závodníky a rozdělení činností mezi jednotlivé pomocníky, ale nejvíc práce nás čekalo v neděli. Závodníci přijížděli od časného rána, jelikož se začínalo již v půl osmé. Celkem přijelo 41 závodníků, přičemž se běžely 2běhy a na závěr byla ještě připravena hra, která ovšem byla dobrovolná a někteří závodníci ji již neabsolvovali.

    Po zpracování nutné administrativy se už pod dozorem rozhodčí Lenky Novákové mohl začít stavět první parkúr a to pro štěňata. Ze všech závodníků byl vidět elán a nadšení s jakým agility běhají. Počasí bylo jako na objednávku a vše probíhalo v pořádku. V deset hodin dopoledne byly již všechny kategorie prvního běhu za námi a vše se připravovalo na běh druhý. V průběhu celého závodu měli závodníci k dispozici kantýnu s občerstvením a hlavně milou obsluhou. Jako poslední přišla hned po obědě Hra, která byla rozdělena pro štěňata a začátečníky.

    Po doběhnutí posledního závodníka nám nezbylo než sečíst výsledky, určit pořadí a mohlo se jít na vyhlašování. Díky sponzorům mohl být každý běh štědře odměněn. Hlavním sponzorem závodu byl Fitmin, kterému bychom chtěli tímto poděkovat. Díky Fitminu a ostatním sponzorům jsme mohli dát vítězům v 9-ti kategoriích krásné a pestré ceny, počínaje pytli s krmivem až třeba po květinu. Nejoriginálnější cenou byly jistě medaile a poháry, které vlastnoručně vyráběla naše členka. A možná i díky tomu bylo na tento závod mnoho kladných ohlasů.

    Chtěli bychom tímto poděkovat všem závodníkům, rozhodčí i organizátorům za jejich výkony. Byli bychom rádi, kdyby byl Fitmin i nadále naším hlavním sponzorem agility závodů. Budeme se na Vás těšit opět příští rok!!!

Výsledky

Vysledky hra oficial.xls (457,5 kB)
Vysledky I oficial.xls (470 kB)
Vysledky II oficial.xls (475,5 kB)

Fotky naleznete v sekci Foto a video

 

Hlavní sponzor závodu byl Fitmin