Seminář pozitivní motivace a klikr trénink

06.02.2013 13:21

    Další z akcí, která se tento rok konala na cvičáku, byl seminář na téma „Pozitivní motivace a klikr trénink“ s Lucií Novákovou. Seminář byl naplánován na sobotu 26. 1. 2013 a byl rozdělen do dvou skupin po 12 účastnících – dopolední od 8:30 do 12:00 a odpolední od 12:30 do 16:30. S blížícím se termínem semináře začínalo být všem zúčastněným jasné, že termín připadl na nejchladnější den letošní zimy. Ráno jsme naměřili -17°C! Na pohled vypadalo vše krásně bíle, ale ta zima byla neuvěřitelná! :)

                     

    Naštěstí byl vymyšlen náhradní plán a seminář se místo venku konal v naší klubovně, která byla pro tyto účely vyklizena a kde se dá topit v kamnech. Lucka Nováková nám nejdříve sdělila teoretické informace o pozitivní motivaci a klikru a později jsme se dostali i k praktickým ukázkám, ke hrám, které můžeme s pejsky trénovat.

                       

    Většina účastníků semináře měla své čtyřnohé kamarády s sebou a mohli si tak vše rovnou vyzkoušet. Ten kdo byl bez psa už se jistě nemohl dočkat, až dorazí domu a vše se vyzkouší. :) Ohlasy na seminář byl jen kladné, a proto již brzy chystáme další, tentokráte pro již pokročilé, kteří s tréninkem pomocí klikru mají větší zkušenosti.